Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Funkcionalana vitrina za predsoblje, iz kolekcije AZUR, sa dva krila, koja će vaš dom učiniti prijatnim i uređenim prostorom.Dimenzije (ŠxVxD): 68 x 189 x 35front i korpus elementa su izrađeni od univera u belom drvo-dekorudeo fronta, plafon i pod vitrine izrađeni su u drvo-dekoru Tamna Nebraskasoft..
0,00 RSD
Vitrina za dnevnu sobu iz kolekcije EVERGREEN sa jednim staklenim krilom i fiokom, unosi dašak klasike i elegancije u vaš dom.Dimenzije (ŠxVxD): 69 x 201 x 49frontovi i dekorativne lajsne su izrađeni od medijapana kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u boji Slonova kostfront vitrine je u..
0,00 RSD
Vitrina iz kolekcije NICA za dnevnu sobu sa jednim krilom sa staklom, namenjena je onima koji vole da prostoru za odmor i uživanje daju poseban pečat.Dimenzije (ŠxVxD): 65 x 185 x 40front je izrađen od medijapana u bež boji u kombinaciji sa kaljenim staklom debljine 4 mmkorpus je izrađen od univera ..
0,00 RSD
Funkcionalna vitrina sa jednim punim i jednim staklenim krilom , dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 92 x 117 x 40vidljivi delovi vitrine lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijom u drvodekoru Pacifik orah ;unutrašnji delovi korpusa su u toplom dek..
0,00 RSD
Vitrina sa dva asimetrična krila,modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 76 x 192 x 35krila, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;veće krilo oblozeno je ogledalom , dok uze krilo ima aplikaciju u drvodekoru Pacifik orah u..
0,00 RSD
Tv sto prilagođen malim prostorima, sa jednim krilom (45cm) i dve fioke (90cm).frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež bojiunutrašnji delovi korpusa su u beloj bojisoft-close šarke i klizači omogućuju tiho zatvaranje krila i fioka, što pruža dodatn..
0,00 RSD
Vitrina za predsoblje iz kolekcije STELA, sa jednim krilom, koja će vaš dom ispuniti toplinom.Dimenzije (ŠxVxD): 63 x 197 x 36front je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju, sa aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa je od univera u drvo-dekoru Tobacco hrastsoft-clo..
0,00 RSD
Vitrina za dnevnu sobu iz kolekcije STELA, sa jednim krilom sa staklom, bez ručica, namenjena ljubiteljima savremenog nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 62 x 194 x 41front krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa..
0,00 RSD
Vitrina za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, sa jednim krilom sa stopsol staklom, lakirana najnovijom tehnologijom UV lakiranja. Ovaj komad nameštaja namenjen je ljubiteljima retro dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 64 x 195 x 40front vitrine lakiran je UV lakom u visokom sjaju u kristalno beloj boji sa aplik..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)