Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Klub sto iz kolekcije STELA koji se svojim modernim dizajnom idealno uklapa u savremeno koncipiran ambijent dnevnog boravka.ploča stola je u drvo-dekoru Tobacco hrast sa aplikacijom kristalno bele boje u visokom sjajuelement sadrži jedan fah lakiran UV lakom bele boje u visokom sjajunožice stola su ..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa dva puna krila i jednim krilom sa staklom. Ovaj element nameštaja je savremenog dizajna, te će se savršeno uklopiti u moderne dnevne sobe.front punog krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekor..
0,00 RSD
TV sto sa dva krila, otvorenom policom i fiokom. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Tobacco Hrast. Krila komode su lakirana UV lakom bele boje u visokom sjaju, koji karakteriše visoka otpornost na mehanička i hemijska oštećenja, do 4 puta veća u odnosu na klasično lakiranje poliuretanskim l..
0,00 RSD
Atraktivna viseća polica za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa tri faha, obezbeđuje dodatni prostor za odlaganje knjiga i dekorativnih predmeta.Dimenzije (ŠxVxD): 108 x 82 x 20element je urađen u drvo-dekoru Tobacco hrast, u kombinaciji sa kristalno belom bojomelement je opremljen potrebnim okovom ..
0,00 RSD
Vitrina za dnevnu sobu iz kolekcije STELA, sa jednim krilom sa staklom, bez ručica, namenjena ljubiteljima savremenog nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 62 x 194 x 41front krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)