Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Brend: Jela Jagodina
Klub sto iz kolekcije STELA koji se svojim modernim dizajnom idealno uklapa u savremeno koncipiran ambijent dnevnog boravka.ploča stola je u drvo-dekoru Tobacco hrast sa aplikacijom kristalno bele boje u visokom sjajuelement sadrži jedan fah lakiran UV lakom bele boje u visokom sjajunožice stola su ..
10.663,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa dva puna krila i jednim krilom sa staklom. Ovaj element nameštaja je savremenog dizajna, te će se savršeno uklopiti u moderne dnevne sobe.front punog krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekor..
26.464,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
TV sto sa dva krila, otvorenom policom i fiokom. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Tobacco Hrast. Krila komode su lakirana UV lakom bele boje u visokom sjaju, koji karakteriše visoka otpornost na mehanička i hemijska oštećenja, do 4 puta veća u odnosu na klasično lakiranje poliuretanskim l..
21.782,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Atraktivna viseća polica za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa tri faha, obezbeđuje dodatni prostor za odlaganje knjiga i dekorativnih predmeta.Dimenzije (ŠxVxD): 108 x 82 x 20element je urađen u drvo-dekoru Tobacco hrast, u kombinaciji sa kristalno belom bojomelement je opremljen potrebnim okovom ..
6.537,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Vitrina za dnevnu sobu iz kolekcije STELA, sa jednim krilom sa staklom, bez ručica, namenjena ljubiteljima savremenog nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 62 x 194 x 41front krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa..
20.179,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)