Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Cipelarnik za predsoblje iz kolekcije AZUR sa dva krila i jednom fiokom, funkcionalnog i modernog dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 68 x 98 x 35front krila i korpus elementa su izrađeni od univera u drvo-dekoru bele bojefront fioke, plafon i pod elementa su od univera u drvo-dekoru Tamna Nebraskasoft-close..
0,00 RSD
Cipelarnik sa dva krila i fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 76x101x35krila, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;front fioke elementa u kombinaciji drvodekora Pacifik orah i Antracit boje, lakiran UV lakom u..
0,00 RSD
Cipelarnik za predsoblje iz kolekcije STELA sa jednim krilom, toplog i modernog dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 63x94x36front je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju, sa aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa je od univera u drvo-dekoru Tobacco hrastsoft-close šarke om..
0,00 RSD
Predsoblje AZUR - JELA Čiviluk AZURČiviluk za predsoblje iz kolekcije AZUR sa pet kačilica za garderobu, jednom dekorativnom garderobnom šipkom i policom.Dimenzije (ŠxVxD): 50 x 142 x 27ovaj element nameštaja je od univera u kombinaciji bele boje i drvo-dekora Tamna nebraskačiviluk poseduje i dekora..
0,00 RSD
Predsoblje ONYX - JELA Čiviluk ONYXČiviluk sa četiri kačilice za garderobu i jednom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 56x109x22element je lakiran UV lakom u visokom sjaju u drvodekoru Pacifik orah, sa policom u atraktivnoj Antracit boji;dekorativne hromirane kačilice ;čiviluk je opremljen potrebnim okovom ..
0,00 RSD
Predsoblje STELA - JELA Čiviluk STELAČiviluk za predsoblje iz kolekcije STELA sa četiri kačilice za garderobu i jednom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 59x126x22lakiran je UV lakom u visokom sjaju u kristalno beloj boji, sa aplikacijim od medijapana u dekoru Tobacco hrastovaj element nameštaja poseduje i ..
0,00 RSD
Fioka kreveta kompatibilna za krevete KR160-TU, KR160-C, KR160-EG i KR160-SQ. Dostupna je u drvo dekorima: Hrast, Bela sa teksturom drveta, Tamna Nebraska, Polarni bor ili Nebraska Hrast.Dimenzije (ŠxVxD): 72 x 21 x 138..
0,00 RSD
Fiokar sa četiri prostrane fioke, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 60x101x45vidljivi delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;jedan front fioke je u drvodekoru Pacifik orah, lakiran UV lakom u visokom sjaju;unutrašnji delovi korpusa ..
0,00 RSD
Fiokar sa četiri prostrane fioke dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 110 x 45frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close mehanizam omogućuje tiho zatvaranje fioka, što pruža d..
0,00 RSD
Stilizovano uzglavlje i uznožje kreveta su od medijapana presvučenog kvalitetnom mat folijom u boji slonove kosti, kompletno oivičeni profilisanim lajsnama od medijapana u istoj boji, što vizuelno ističe masivnost kreveta. Konstrukcija i bočne strane kreveta izrađene su od univera u dekoru Polarni B..
0,00 RSD
Krevet snažnog volumena sa tapaciranim uzglavljem dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 166x96x211konstrukcija kreveta lakirana UV lakom u visokom sjaju, u artaktivnoj Antracit boji i sa aplikacijom u dekoru Pacifik orah;pliš tapaciranog uzglavlja u sivoj boji, koja se idealno uklapa sa ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 118 (10 strana)