Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Funkcionalan i moderan klub sto sa dve fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 90 x 37 x 90bočne strane stola i frontovi fioka lakirani UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji;ploča stola lakirana UV lakom u visokom sjaju u drvodekoru Pacifik orah;soft-close klizači fioke smanjuju trenje pri korišćenj..
0,00 RSD
Funkcionalna trokrilna komoda sa jednim staklenim krilom i jednom fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 167x88x45vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijama u drvodekoru Pacifik orah ;unutrašnji delovi korpusa s..
0,00 RSD
Tv sto prilagođen malim prostorima sa jednim krilom i jednom fiokom.Dimenzije (ŠxVxD): 132x46x45vidljivi delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijama u drvodekoru Pacifik orah ;unutrašnji delovi korpusa su u toplom dekoru tekstila;soft-close šarke ..
0,00 RSD
Viseća polica širine 128cm.Dimenzije (ŠxVxD): 128 x 35 x 21vidljivi delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji;element je opremljen okovom za kačenje na zid.;vidljivi delovi korpusa lakirani UV lakom u visokom sjaju, 99.7% sjaja, četiri puta otporniji na fizička..
0,00 RSD
Funkcionalna vitrina sa jednim punim i jednim staklenim krilom , dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 92 x 117 x 40vidljivi delovi vitrine lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijom u drvodekoru Pacifik orah ;unutrašnji delovi korpusa su u toplom dek..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)