Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Kompjuter sto sa tri fioke. Ploča stola je debljine 25mm, dok je ostatak elementa izradjen od univera debljine do 18mm u drvo dekoru Polarni Bor. Posebno dizajnirane ručice na fiokama su od medijapana u atraktivnim bojama Mango, Lajm i Tirkiz. Poseduje podesive nožice, kako bi savršeno funkcionisao ..
0,00 RSD
Radni sto, koji se svojim dimenzijama uklapa u svaki prostor. Police i radna ploča su od univera debljine 25mm, dok je ostatak korpusa debljine 18mm. Dostupan je u drvo dekorima Jasen i Bukva, kao i u beloj boji sa teksturom drveta. Ima tri otvorene police. Korpus elementa kantovan je i sa zadnje st..
0,00 RSD
KINDER – Radni sto je odličan izbor stola za prve školske dane vaših mališana. KINDER – Radni sto izrađen je od oplemenjenog univera debljine 18mm veoma praktičnog i funkcionalnog dizajna.Širina (cm): 120Dubina (cm): 60Visina (cm): 88Materijal korpusa: UniverMaterijal fronta: UniverDezen: Premium hr..
0,00 RSD
Nežna kombinacija boje drveta i bele boje, učiniće da svaki rad za kompjuterskim stolom Bonn bude lakši.-Konstrukcija od univer ploče-Korpus i ploča u sonoma/front u beloj bojiDIMENZIJE PROIZVODAŠIRINA: 123 cmVISINA: 75 cmDUŽINA: 51 cm..
0,00 RSD
Zaboravite na nered i gomilu papira svuda po stolu! Kompjuterski sto Latino pomoći će Vam da sve organizujete i složite baš po svojoj želji.DIMENZIJE PROIZVODAŠIRINA: 137 cmVISINA: 75 cmDUŽINA: 67 cm..
0,00 RSD
-Konstrukcija od univer ploče-Korpus i front u sonoma /ploča u beloj bojiDIMENZIJE PROIZVODAŠIRINA: 130 cmVISINA: 75 cmDUBINA: 55 cm..
0,00 RSD
Kompjuterski sto Vito je pravi izbor ukoliko ste u potrazi za jednostavnim, a funkcionalnim stolom. U fioku smestite sve sitnice, a na policu stavite papire i uvek održavajte radnu površinu urednom.DIMENZIJE PROIZVODAŠIRINA: 100 cmVISINA: 75 cmDUŽINA: 51 cm..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)