Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Evergreen klub sto za dnevnu sobu od medijapana u toploj boji Slonova kost, iz kolekcije EVERGREEN – element nameštaja za ljubitelje klasike.Dimenzije (ŠxVxD): 102x45x66noge stola i profilisane lajsne izrađene su od medijapana kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektomstilski profilisane lajsn..
0,00 RSD
Klub sto modernog dizajna za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa jednom fiokom i jednom otvorenom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 110 x 51 x 67front fioke je od medijapana u bež bojikorpus od univera je u drvo-dekoru Aida orah u kombinaciji sa bež bojom u visokom sjajusto ima točkiće za lakše manipulisanj..
0,00 RSD
Funkcionalan i moderan klub sto sa dve fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 90 x 37 x 90bočne strane stola i frontovi fioka lakirani UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji;ploča stola lakirana UV lakom u visokom sjaju u drvodekoru Pacifik orah;soft-close klizači fioke smanjuju trenje pri korišćenj..
0,00 RSD
Funkcionalan i moderan klub sto.Front i kompletan korpus elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u kristalno beloj boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;sve vidne površine elementa lakirane UV lakom u visokom sjaju i četiri puta otpornije na fizička oštećenja u odnosu na standardno l..
0,00 RSD
Klub sto iz kolekcije STELA koji se svojim modernim dizajnom idealno uklapa u savremeno koncipiran ambijent dnevnog boravka.ploča stola je u drvo-dekoru Tobacco hrast sa aplikacijom kristalno bele boje u visokom sjajuelement sadrži jedan fah lakiran UV lakom bele boje u visokom sjajunožice stola su ..
0,00 RSD
Klub sto sa dve fioke lakiran UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Sto ima točkiće, lako se pomera, zbog čega je vrlo praktičan i funkcionalan. Maske fioka i bočne strane elementa obostrano su lakirane belim UV lakom. Ploča i sokla stola su u drvodekoru bukve u visokom sjaju. Klizači sa u..
0,00 RSD
Klub sto za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, u kristalno beloj boji sa frontovima fioke u drvo-dekoru Pacifik orah. Ovaj komad nameštaja uneće duh 60-ih godina u vašu dnevnu sobu.Dimenzije (ŠxVxD): 111 x 43 x 60svi vidni delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjajuotvaranje fioke je olakšano ..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu iz kolekcije EVERGREEN sa dva staklena krila i jednom fiokom – element nameštaja koji unosi duh klasike u dnevni boravak.Dimenzije (ŠxVxD): 101x128x49frontovi i dekorativna pokrivna ploča su od medijapana, kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u boji Slonova kostkorp..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa tri krila sa staklom. Dizajn, toplina materijala i savremena elegancija savršeno opisuju ovaj komad nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 88 x 40front elementa je od medijapana u bež boji, u kombinaciji sa kaljenim staklomkorpus je od univera u drvo-dekoru A..
0,00 RSD
Funkcionalna trokrilna komoda sa jednim staklenim krilom i jednom fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 167x88x45vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijama u drvodekoru Pacifik orah ;unutrašnji delovi korpusa s..
0,00 RSD
Funkcionalna komoda sa tri puna krila I jednom fiokom, dizajnirane geometrijske forme.frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close šarke i klizači omogućuju tiho zatvaranje krila i fioka, što pru..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa dva puna krila i jednim krilom sa staklom. Ovaj element nameštaja je savremenog dizajna, te će se savršeno uklopiti u moderne dnevne sobe.front punog krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekor..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 33 (3 strana)