Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Brend: Jela Jagodina
Evergreen klub sto za dnevnu sobu od medijapana u toploj boji Slonova kost, iz kolekcije EVERGREEN – element nameštaja za ljubitelje klasike.Dimenzije (ŠxVxD): 102x45x66noge stola i profilisane lajsne izrađene su od medijapana kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektomstilski profilisane lajsn..
16.301,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto modernog dizajna za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa jednom fiokom i jednom otvorenom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 110 x 51 x 67front fioke je od medijapana u bež bojikorpus od univera je u drvo-dekoru Aida orah u kombinaciji sa bež bojom u visokom sjajusto ima točkiće za lakše manipulisanj..
24.437,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Funkcionalan i moderan klub sto sa dve fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 90 x 37 x 90bočne strane stola i frontovi fioka lakirani UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji;ploča stola lakirana UV lakom u visokom sjaju u drvodekoru Pacifik orah;soft-close klizači fioke smanjuju trenje pri korišćenj..
20.708,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Funkcionalan i moderan klub sto.Front i kompletan korpus elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u kristalno beloj boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;sve vidne površine elementa lakirane UV lakom u visokom sjaju i četiri puta otpornije na fizička oštećenja u odnosu na standardno l..
15.374,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto iz kolekcije STELA koji se svojim modernim dizajnom idealno uklapa u savremeno koncipiran ambijent dnevnog boravka.ploča stola je u drvo-dekoru Tobacco hrast sa aplikacijom kristalno bele boje u visokom sjajuelement sadrži jedan fah lakiran UV lakom bele boje u visokom sjajunožice stola su ..
10.663,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto sa dve fioke lakiran UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Sto ima točkiće, lako se pomera, zbog čega je vrlo praktičan i funkcionalan. Maske fioka i bočne strane elementa obostrano su lakirane belim UV lakom. Ploča i sokla stola su u drvodekoru bukve u visokom sjaju. Klizači sa u..
17.280,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, u kristalno beloj boji sa frontovima fioke u drvo-dekoru Pacifik orah. Ovaj komad nameštaja uneće duh 60-ih godina u vašu dnevnu sobu.Dimenzije (ŠxVxD): 111 x 43 x 60svi vidni delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjajuotvaranje fioke je olakšano ..
14.611,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Komoda za dnevnu sobu iz kolekcije EVERGREEN sa dva staklena krila i jednom fiokom – element nameštaja koji unosi duh klasike u dnevni boravak.Dimenzije (ŠxVxD): 101x128x49frontovi i dekorativna pokrivna ploča su od medijapana, kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u boji Slonova kostkorp..
29.558,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa tri krila sa staklom. Dizajn, toplina materijala i savremena elegancija savršeno opisuju ovaj komad nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 88 x 40front elementa je od medijapana u bež boji, u kombinaciji sa kaljenim staklomkorpus je od univera u drvo-dekoru A..
27.896,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Funkcionalna trokrilna komoda sa jednim staklenim krilom i jednom fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 167x88x45vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijama u drvodekoru Pacifik orah ;unutrašnji delovi korpusa s..
31.487,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Funkcionalna komoda sa tri puna krila I jednom fiokom, dizajnirane geometrijske forme.frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close šarke i klizači omogućuju tiho zatvaranje krila i fioka, što pru..
24.074,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa dva puna krila i jednim krilom sa staklom. Ovaj element nameštaja je savremenog dizajna, te će se savršeno uklopiti u moderne dnevne sobe.front punog krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekor..
26.464,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 33 (3 strana)