Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Noćni stočić sa fiokom u koju je ugrađen skriveni klizač sa usporivačem za tiho zatvaranje i stilizovanom metalnom ručicom R19, izrađen je od univera u dekoru Polarni Bor, debljine 18mm. Stilizovani front, dekorativna pokrivna ploča i profilisane lajsne od medijapana debljine 25mm, presvučene su kva..
0,00 RSD
Noćni stočić sa dve fioke. Korpus i front elementa izrađeni su od univera debljine do 18mm u drvo dekoru Polarni Bor, a ručice su od medijapana u atraktivnim bojama Lajm i Tirkiz. Element je kantovan i sa zadnje strane. Poseduje podesive nožice, kako bi savršeno funkcionisao i na neravnim površinama..
0,00 RSD
Noćni stočić sa dve fioke. Korpus elementa izradjen je od univera, debljine 18mm, u beloj boji sa teksturom drveta ili u drvo dekorima Jasen i Bukva, prema želji kupca. Pri izboru boje fronta, koji je takodje od univera, možete izabrati jednu od pet boja iz naše palete: Pesak, Kivi, Pink, Denim ili ..
0,00 RSD
Noćni stočić sa jednom fiokom i zidnim panelom sa rasvetom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 56x92x41vidljivi delovi elementa lakirani UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;zidni paneli elementa u kombinaciji drvodekora Pacifik orah i Antracit boje, lakirani..
0,00 RSD
Noćni stočić sa dve fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 45 X 43 X 40frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close mehanizam omogućuje tiho zatvaranje fioka, što pruža dodatnu ugodnost pri stalnoj upotrebi;me..
0,00 RSD
Noćni sto sa jednom fiokom i otvorenom policom. Maska fioke lakirana je belim UV lakom u visokom sjaju sa aplikacijom od medijapana u drvo dekoru Tobaco Hrast. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Tobaco Hrast. Skriveni klizač fioke je sa usporivačem za tiho zatvaranje. U plafonu noćnog stola..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)