Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Fiokar sa četiri prostrane fioke, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 60x101x45vidljivi delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;jedan front fioke je u drvodekoru Pacifik orah, lakiran UV lakom u visokom sjaju;unutrašnji delovi korpusa ..
0,00 RSD
Krevet snažnog volumena sa tapaciranim uzglavljem dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 166x96x211konstrukcija kreveta lakirana UV lakom u visokom sjaju, u artaktivnoj Antracit boji i sa aplikacijom u dekoru Pacifik orah;pliš tapaciranog uzglavlja u sivoj boji, koja se idealno uklapa sa ..
0,00 RSD
Noćni stočić sa jednom fiokom i zidnim panelom sa rasvetom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 56x92x41vidljivi delovi elementa lakirani UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;zidni paneli elementa u kombinaciji drvodekora Pacifik orah i Antracit boje, lakirani..
0,00 RSD
Dvokrilni klizni plakar sa ogledalom na jednom krilu modernog dizajna i minimalističke forme.krila i bočne strane elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;krila plakara imaju aplikaciju u drvodekoru Pacifik orah u visokom sjaju, oivičenu efektnim horizontalnim hromi..
0,00 RSD
Funkcionalna komoda sa jednim krilom i tri fioke, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 106 x 88 x 45vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;jedan front fioke je u drvodekoru Pacifik orah, lakiran UV lakom u visokom sjaju;unutrašn..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)