Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Cipelarnik sa dva krila i fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 76x101x35krila, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;front fioke elementa u kombinaciji drvodekora Pacifik orah i Antracit boje, lakiran UV lakom u..
0,00 RSD
Cipelarnik za predsoblje iz kolekcije STELA sa jednim krilom, toplog i modernog dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 63x94x36front je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju, sa aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa je od univera u drvo-dekoru Tobacco hrastsoft-close šarke om..
0,00 RSD
Predsoblje STELA - JELA Čiviluk STELAČiviluk za predsoblje iz kolekcije STELA sa četiri kačilice za garderobu i jednom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 59x126x22lakiran je UV lakom u visokom sjaju u kristalno beloj boji, sa aplikacijim od medijapana u dekoru Tobacco hrastovaj element nameštaja poseduje i ..
0,00 RSD
Komoda za predsoblje iz kolekcije STELA sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sedenje debljine 5 cm.Dimenzije (ŠxVxD): 63x48x36front je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju, sa aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa je od univera u drvo-dekoru Tobacco hrastso..
0,00 RSD
Ogledalo za predsoblje iz kolekcije STELA na podlozi od univera u dekoru Tobacco hrast sa aplikacijom u kristalno beloj boji.Dimenzije (ŠxVxD): 63x81x2Podloga ogledala je u drvo-dekoru Tobacco hrastaplikacija je lakirana UV lakom u kristalno beloj bojiogledalo je opremljeno potrebnim okovom za kačen..
0,00 RSD
Vitrina za predsoblje iz kolekcije STELA, sa jednim krilom, koja će vaš dom ispuniti toplinom.Dimenzije (ŠxVxD): 63 x 197 x 36front je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju, sa aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa je od univera u drvo-dekoru Tobacco hrastsoft-clo..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)