Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Fioka kreveta kompatibilna za krevete KR160-TU, KR160-C, KR160-EG i KR160-SQ. Dostupna je u drvo dekorima: Hrast, Bela sa teksturom drveta, Tamna Nebraska, Polarni bor ili Nebraska Hrast.Dimenzije (ŠxVxD): 72 x 21 x 138..
0,00 RSD
Fiokar sa četiri prostrane fioke, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 60x101x45vidljivi delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;jedan front fioke je u drvodekoru Pacifik orah, lakiran UV lakom u visokom sjaju;unutrašnji delovi korpusa ..
0,00 RSD
Fiokar sa četiri prostrane fioke dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 110 x 45frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close mehanizam omogućuje tiho zatvaranje fioka, što pruža d..
0,00 RSD
Stilizovano uzglavlje i uznožje kreveta su od medijapana presvučenog kvalitetnom mat folijom u boji slonove kosti, kompletno oivičeni profilisanim lajsnama od medijapana u istoj boji, što vizuelno ističe masivnost kreveta. Konstrukcija i bočne strane kreveta izrađene su od univera u dekoru Polarni B..
0,00 RSD
Krevet snažnog volumena sa tapaciranim uzglavljem dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 166x96x211konstrukcija kreveta lakirana UV lakom u visokom sjaju, u artaktivnoj Antracit boji i sa aplikacijom u dekoru Pacifik orah;pliš tapaciranog uzglavlja u sivoj boji, koja se idealno uklapa sa ..
0,00 RSD
Krevet snažnog volumena sa tapaciranim uzglavljem dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 120 x 213konstrukcija kreveta lakirana UV lakom u visokom sjaju;eko koža tapaciranog uzglavlja koja se idealno uklapa sa bojom nameštaja;sastav eko kože je vodootporan i omogućuje lakše odstranj..
0,00 RSD
Krevet sa tapaciranim uzglavljem. Visoko uzglavlje tapacirano je eko-kožom bele boje. Sastav tkanine je vodootporan i omogućuje lakše odstranjivanje fleka. Konstrukcija kreveta je od univera debljine do 25mm u drvo dekoru Tobacco Hrast. Model odgovara standardnom dušeku 160x200cm. *Napomena: Krevet ..
0,00 RSD
Noćni stočić sa fiokom u koju je ugrađen skriveni klizač sa usporivačem za tiho zatvaranje i stilizovanom metalnom ručicom R19, izrađen je od univera u dekoru Polarni Bor, debljine 18mm. Stilizovani front, dekorativna pokrivna ploča i profilisane lajsne od medijapana debljine 25mm, presvučene su kva..
0,00 RSD
Noćni stočić sa jednom fiokom i zidnim panelom sa rasvetom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 56x92x41vidljivi delovi elementa lakirani UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;zidni paneli elementa u kombinaciji drvodekora Pacifik orah i Antracit boje, lakirani..
0,00 RSD
Noćni stočić sa dve fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 45 X 43 X 40frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close mehanizam omogućuje tiho zatvaranje fioka, što pruža dodatnu ugodnost pri stalnoj upotrebi;me..
0,00 RSD
Noćni sto sa jednom fiokom i otvorenom policom. Maska fioke lakirana je belim UV lakom u visokom sjaju sa aplikacijom od medijapana u drvo dekoru Tobaco Hrast. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Tobaco Hrast. Skriveni klizač fioke je sa usporivačem za tiho zatvaranje. U plafonu noćnog stola..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)