Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Cipelarnik sa dva krila i fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 76x101x35krila, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;front fioke elementa u kombinaciji drvodekora Pacifik orah i Antracit boje, lakiran UV lakom u..
0,00 RSD
Predsoblje ONYX - JELA Čiviluk ONYXČiviluk sa četiri kačilice za garderobu i jednom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 56x109x22element je lakiran UV lakom u visokom sjaju u drvodekoru Pacifik orah, sa policom u atraktivnoj Antracit boji;dekorativne hromirane kačilice ;čiviluk je opremljen potrebnim okovom ..
0,00 RSD
Komoda sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sedenje.Dimenzije (ŠxVxD): 56x51x35vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijom u drvodekoru Pacifik orah;unutrašnji delovi korpusa su u toplom dekoru tekstila;jedan fah i gasni mehanizam za l..
0,00 RSD
Ogledalo sa podlogom lakiranom UV Lakom .Dimenzije (ŠxVxD): 76x83x3podloga ogledala lakirana UV lakom u visokom sjaju u atraktivnoj Antracit boji;ogledalo oivičeno dekorativnom LED rasvetom sa svih strana;LED napajanje uračunato je u cenu elementa;ogledalo opremljeno potrebnim okovom za kačenje;korp..
0,00 RSD
Vitrina sa dva asimetrična krila,modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 76 x 192 x 35krila, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;veće krilo oblozeno je ogledalom , dok uze krilo ima aplikaciju u drvodekoru Pacifik orah u..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)