Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Brend: Jela Jagodina
Evergreen klub sto za dnevnu sobu od medijapana u toploj boji Slonova kost, iz kolekcije EVERGREEN – element nameštaja za ljubitelje klasike.Dimenzije (ŠxVxD): 102x45x66noge stola i profilisane lajsne izrađene su od medijapana kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektomstilski profilisane lajsn..
16.301,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto modernog dizajna za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa jednom fiokom i jednom otvorenom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 110 x 51 x 67front fioke je od medijapana u bež bojikorpus od univera je u drvo-dekoru Aida orah u kombinaciji sa bež bojom u visokom sjajusto ima točkiće za lakše manipulisanj..
24.437,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Funkcionalan i moderan klub sto sa dve fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 90 x 37 x 90bočne strane stola i frontovi fioka lakirani UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji;ploča stola lakirana UV lakom u visokom sjaju u drvodekoru Pacifik orah;soft-close klizači fioke smanjuju trenje pri korišćenj..
20.708,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Funkcionalan i moderan klub sto.Front i kompletan korpus elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u kristalno beloj boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;sve vidne površine elementa lakirane UV lakom u visokom sjaju i četiri puta otpornije na fizička oštećenja u odnosu na standardno l..
15.374,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto iz kolekcije STELA koji se svojim modernim dizajnom idealno uklapa u savremeno koncipiran ambijent dnevnog boravka.ploča stola je u drvo-dekoru Tobacco hrast sa aplikacijom kristalno bele boje u visokom sjajuelement sadrži jedan fah lakiran UV lakom bele boje u visokom sjajunožice stola su ..
10.663,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto sa dve fioke lakiran UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Sto ima točkiće, lako se pomera, zbog čega je vrlo praktičan i funkcionalan. Maske fioka i bočne strane elementa obostrano su lakirane belim UV lakom. Ploča i sokla stola su u drvodekoru bukve u visokom sjaju. Klizači sa u..
17.280,00 RSD
Brend: Jela Jagodina
Klub sto za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, u kristalno beloj boji sa frontovima fioke u drvo-dekoru Pacifik orah. Ovaj komad nameštaja uneće duh 60-ih godina u vašu dnevnu sobu.Dimenzije (ŠxVxD): 111 x 43 x 60svi vidni delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjajuotvaranje fioke je olakšano ..
14.611,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)