Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Evergreen klub sto za dnevnu sobu od medijapana u toploj boji Slonova kost, iz kolekcije EVERGREEN – element nameštaja za ljubitelje klasike.Dimenzije (ŠxVxD): 102x45x66noge stola i profilisane lajsne izrađene su od medijapana kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektomstilski profilisane lajsn..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu iz kolekcije EVERGREEN sa dva staklena krila i jednom fiokom – element nameštaja koji unosi duh klasike u dnevni boravak.Dimenzije (ŠxVxD): 101x128x49frontovi i dekorativna pokrivna ploča su od medijapana, kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u boji Slonova kostkorp..
0,00 RSD
TV sto za dnevnu sobu, iz kolekcije EVERGREEN, sa dva krila, jednom fiokom i jednom otvorenom policom – element nameštaja za ljubitelje klasike.Dimenzije (ŠxVxD): 159 x 51 x 55frontovi, dekorativne lajsne i pokrivna ploča TV stola su od medijapana kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u b..
0,00 RSD
Viseća polica za dnevnu sobu, iz kolekcije EVERGREEN, sa dekorativnim lajsnama i pločom od medijapana u toploj boji Slonova kost – element nameštaja za ljubitelje klasike.Dimenzije (ŠxVxD): 100x5x19element ima stilski profilisane lajsnepolica ima okov za kačenje na zidkorpus elementa debljine do 18 ..
0,00 RSD
Vitrina za dnevnu sobu iz kolekcije EVERGREEN sa jednim staklenim krilom i fiokom, unosi dašak klasike i elegancije u vaš dom.Dimenzije (ŠxVxD): 69 x 201 x 49frontovi i dekorativne lajsne su izrađeni od medijapana kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u boji Slonova kostfront vitrine je u..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)