Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Viseći kuhinjski element, širine 90cm, sa jednim krilom sa kaljenim staklom debljine 4mm u ramu od poliranog aluminijuma i pripadajućom ručicom koja je uključena u cenu proizvoda. Korpus elementa izrađen je od univera debljine 18mm, u belom drvo dekoru. Dubina elementa je 32cm. Korpus elementa je ka..
0,00 RSD
Viseći kuhinjski element, širine 90 cm, sa dva krila. Korpus elementa izrađen je od univera debljine 18mm, u belom drvo dekoru. Front je lakiran UV lakom u visokom sjaju u boji prema Vašem izboru iz ponuđene palete boja ovog modela. Ova napredna tehnologija lakiranja omogućuje četiri puta otporniju ..
0,00 RSD
Kombinovani kuhinjski element, visine 235cm, sa bočnim stranama od profilisanog medijapana, predviđen za ugradnju rerne. Kompatibilan je sa kuhinjama sa visećim elementima visine 91cm (V9). Korpus elementa je od univera debljine 18mm, dok su bočne stranice od medijapana i mogu biti u visokom sjaju b..
0,00 RSD
Set za ugradnu sudo mašinu sa displejom sa prednje strane širine 60cm. Sastoji se od radne ploče debljine 38mm, sokle sa dihtung gumom i fronta koji je lakiran UV lakom u visokom sjaju u boji prema Vašem izboru iz ponuđene palete boja ovog modela. Ova napredna tehnologija lakiranja omogućuje četiri ..
0,00 RSD
Radni kuhinjski element, širine 40cm, sa četiri fioke. Korpus elementa izrađen je od univera, debljine 18mm, u belom drvo dekoru. Front je lakiran UV lakom u visokom sjaju u boji prema Vašem izboru iz ponuđene palete boja ovog modela. Ova napredna tehnologija lakiranja omogućuje četiri puta otpornij..
0,00 RSD
Radni element u širini 90cm, sa jednom žičanom i jednom MB fiokomDimenzije (ŠxVxD): 90x88x60..
0,00 RSD
Ugaoni kuhinjski element, sa dva krila.Dimenzije (ŠxVxD): 94x88x94korpus elementa izrađen od univera, u belom dekoru;front je lakiran UV lakom u visokom sjaju u boji prema Vašem izboru iz ponuđene palete boja ovog modela;u cenu elementa uračunate su podesive nožice, sokla, radna ploča i žičani mehan..
0,00 RSD
Ugaoni viseći element sa jednim krilom. Korpus elementa izrađen je od univera debljine 18mm, u belom drvo dekoru. Front je lakiran UV lakom u visokom sjaju u boji prema Vašem izboru iz ponuđene palete boja ovog modela. Ova napredna tehnologija lakiranja omogućuje četiri puta otporniju površinu front..
0,00 RSD
Viseći kuhinjski element, širine 45cm, sa jednim krilom. Korpus elementa izrađen je od univera debljine 18mm, u belom drvo dekoru. Front je lakiran UV lakom u visokom sjaju u boji prema Vašem izboru iz ponuđene palete boja ovog modela. Ova napredna tehnologija lakiranja omogućuje četiri puta otporni..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)