Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Viseća polica za dnevnu sobu, iz kolekcije EVERGREEN, sa dekorativnim lajsnama i pločom od medijapana u toploj boji Slonova kost – element nameštaja za ljubitelje klasike.Dimenzije (ŠxVxD): 100x5x19element ima stilski profilisane lajsnepolica ima okov za kačenje na zidkorpus elementa debljine do 18 ..
0,00 RSD
Viseća polica iz kolekcije NICA izrađena je u kombinaciji medijapana visokog sjaja bež boje, univera u drvo-dekoru Aida orah i kaljenog staklaDimenzije (ŠxVxD): 140 x 34 x 21element je opremljen potrebnim okovom za kačenjeelement u kombinaciji drvo dekora Aida orah i bež bojefah od kaljenog stakla d..
0,00 RSD
Viseća polica širine 128cm.Dimenzije (ŠxVxD): 128 x 35 x 21vidljivi delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji;element je opremljen okovom za kačenje na zid.;vidljivi delovi korpusa lakirani UV lakom u visokom sjaju, 99.7% sjaja, četiri puta otporniji na fizička..
0,00 RSD
Viseća polica, širine 120cm, kompletno lakirana UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Element je opremljen okovom za kačenje na zid.Sve vidne površine elementa lakirane UV lakom u visokom sjaju i četiri puta otpornije na fizička oštećenja u odnosu na standardno lakiranje..
0,00 RSD
Atraktivna viseća polica za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa tri faha, obezbeđuje dodatni prostor za odlaganje knjiga i dekorativnih predmeta.Dimenzije (ŠxVxD): 108 x 82 x 20element je urađen u drvo-dekoru Tobacco hrast, u kombinaciji sa kristalno belom bojomelement je opremljen potrebnim okovom ..
0,00 RSD
Viseća polica za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, lakirana UV lakom u kristalno beloj boji, sa aplikacijom u drvo-dekoru Pacifik orah u visokom sjaju. Ovaj komad nameštaja namenjen je ljubiteljima retro dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 140 x 32 x 22..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)