Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Komoda za dnevnu sobu iz kolekcije EVERGREEN sa dva staklena krila i jednom fiokom – element nameštaja koji unosi duh klasike u dnevni boravak.Dimenzije (ŠxVxD): 101x128x49frontovi i dekorativna pokrivna ploča su od medijapana, kompletno lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u boji Slonova kostkorp..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa tri krila sa staklom. Dizajn, toplina materijala i savremena elegancija savršeno opisuju ovaj komad nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 88 x 40front elementa je od medijapana u bež boji, u kombinaciji sa kaljenim staklomkorpus je od univera u drvo-dekoru A..
0,00 RSD
Funkcionalna trokrilna komoda sa jednim staklenim krilom i jednom fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 167x88x45vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijama u drvodekoru Pacifik orah ;unutrašnji delovi korpusa s..
0,00 RSD
Funkcionalna komoda sa tri puna krila I jednom fiokom, dizajnirane geometrijske forme.frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close šarke i klizači omogućuju tiho zatvaranje krila i fioka, što pru..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije STELA, sa dva puna krila i jednim krilom sa staklom. Ovaj element nameštaja je savremenog dizajna, te će se savršeno uklopiti u moderne dnevne sobe.front punog krila je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju sa rezbarenom aplikacijom od medijapana u drvo-dekor..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu sa tri krila, otvorenom policom i fiokom, iz kolekcije TENA, idealna za ljubitelje modernog i elegantnog nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 178 x 90 x 45front i spoljne strane elementa lakirani su UV lakom bele boje u visokom sjajuunutrašnji delovi korpusa su u drvo-dekoru, prema izb..
0,00 RSD
Komoda iz kolekcije VIDA, sa dva krila u kristalno beloj boji i tri fioke u drvo-dekoru Pacifik orah, dizajnirana je u stilu 60-tih godina. Ova komoda namenjena je ljubitelima nameštaja retro dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 78 x 47frontovi su lakirani UV lakom u visokom sjaju u kristalno beloj boji..
0,00 RSD
Stilizovana, funkcionalna komoda ima jedno krilo koje je uvek sa leve strane elementa i tri fioke. Izrađena je od univera debljine 18 mm u dekoru Polarni Bor, sa frontovima i dekorativnom pokrivnom pločom od medijapana presvučenog mat folijom u boji slonove kosti. Stilski profilisane lajsne, koje su..
0,00 RSD
Funkcionalna komoda sa jednim krilom i tri fioke, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 106 x 88 x 45vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji ;jedan front fioke je u drvodekoru Pacifik orah, lakiran UV lakom u visokom sjaju;unutrašn..
0,00 RSD
Komoda sa jednim krilom, koje je uvek sa leve strane elementa i tri fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 107 x 85 x 45frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close šarke omogućuju tiho zatvaranje krila, što p..
0,00 RSD
Komoda sa jednim krilom, koje je uvek sa leve strane elementa i tri fioke. Frontovi su lakirani belim UV lakom u visokom sjaju, sa aplikacijama od medijapana u drvo dekoru Tobaco Hrast. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Tobaco Hrast. Komoda ima dva faha od univera. Krilo i fioke otvaraju s..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)