Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Cipelarnik za predsoblje iz kolekcije AZUR sa dva krila i jednom fiokom, funkcionalnog i modernog dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 68 x 98 x 35front krila i korpus elementa su izrađeni od univera u drvo-dekoru bele bojefront fioke, plafon i pod elementa su od univera u drvo-dekoru Tamna Nebraskasoft-close..
0,00 RSD
Cipelarnik sa dva krila i fiokom, modernog dizajna i minimalističke forme.Dimenzije (ŠxVxD): 76x101x35krila, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;front fioke elementa u kombinaciji drvodekora Pacifik orah i Antracit boje, lakiran UV lakom u..
0,00 RSD
Cipelarnik za predsoblje iz kolekcije STELA sa jednim krilom, toplog i modernog dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 63x94x36front je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju, sa aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa je od univera u drvo-dekoru Tobacco hrastsoft-close šarke om..
0,00 RSD
Predsoblje AZUR - JELA Čiviluk AZURČiviluk za predsoblje iz kolekcije AZUR sa pet kačilica za garderobu, jednom dekorativnom garderobnom šipkom i policom.Dimenzije (ŠxVxD): 50 x 142 x 27ovaj element nameštaja je od univera u kombinaciji bele boje i drvo-dekora Tamna nebraskačiviluk poseduje i dekora..
0,00 RSD
Predsoblje ONYX - JELA Čiviluk ONYXČiviluk sa četiri kačilice za garderobu i jednom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 56x109x22element je lakiran UV lakom u visokom sjaju u drvodekoru Pacifik orah, sa policom u atraktivnoj Antracit boji;dekorativne hromirane kačilice ;čiviluk je opremljen potrebnim okovom ..
0,00 RSD
Predsoblje STELA - JELA Čiviluk STELAČiviluk za predsoblje iz kolekcije STELA sa četiri kačilice za garderobu i jednom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 59x126x22lakiran je UV lakom u visokom sjaju u kristalno beloj boji, sa aplikacijim od medijapana u dekoru Tobacco hrastovaj element nameštaja poseduje i ..
0,00 RSD
Komoda za predsoblje iz kolekcije AZUR sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sedenje.Dimenzije (ŠxVxD): 50 x 47 x 35front i korpus elementa su izrađeni od univera u belom drvo-dekorudeo fronta, plafon i pod vitrine izrađeni su u drvo-dekoru Tamna Nebraskasoft-close šarke omogućuju tiho zatvaran..
0,00 RSD
Komoda sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sedenje.Dimenzije (ŠxVxD): 56x51x35vidljivi delovi komode lakirani su UV lakom u visokom sjaju u artaktivnoj Antracit boji sa aplikacijom u drvodekoru Pacifik orah;unutrašnji delovi korpusa su u toplom dekoru tekstila;jedan fah i gasni mehanizam za l..
0,00 RSD
Komoda za predsoblje iz kolekcije STELA sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sedenje debljine 5 cm.Dimenzije (ŠxVxD): 63x48x36front je lakiran UV lakom bele boje u visokom sjaju, sa aplikacijom od medijapana u drvo-dekoru Tobacco hrastkorpus elementa je od univera u drvo-dekoru Tobacco hrastso..
0,00 RSD
Ogledalo za predsoblje iz kolekcije AZUR na podlozi od univera u dekoru Tamna nebraskaDimenzije (ŠxVxD): 68 x 78 x 2ogledalo je opremljenom potrebnim okovom za kačenjepodloga ogledala od univera debljine 18 mm u drvo-dekoru Tamna Nebraskaokov za kačenje ogledala..
0,00 RSD
Ogledalo sa podlogom lakiranom UV Lakom .Dimenzije (ŠxVxD): 76x83x3podloga ogledala lakirana UV lakom u visokom sjaju u atraktivnoj Antracit boji;ogledalo oivičeno dekorativnom LED rasvetom sa svih strana;LED napajanje uračunato je u cenu elementa;ogledalo opremljeno potrebnim okovom za kačenje;korp..
0,00 RSD
Ogledalo za predsoblje iz kolekcije STELA na podlozi od univera u dekoru Tobacco hrast sa aplikacijom u kristalno beloj boji.Dimenzije (ŠxVxD): 63x81x2Podloga ogledala je u drvo-dekoru Tobacco hrastaplikacija je lakirana UV lakom u kristalno beloj bojiogledalo je opremljeno potrebnim okovom za kačen..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)