Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Trokrilni plakar sa korpusom od univera u dekoru Polarni Bor, debljine do 25mm, oivičen je stilski dizajniranim lajsnama od medijapana. Profilisani frontovi i lajsne od medijapana, presvučeni su visokokvalitetnom folijom u mat boji slonove kosti. Standardna oprema sadrži četiri faha, dve garderobne ..
0,00 RSD
Garderober sa tri krila i dve fioke. Korpus i front elementa su od univera debljine do 18mm, u drvo dekoru Polarni Bor, a ručice su izrađene od medijapana u atraktivnim bojama Mango, Lajm i Tirkiz. Sadrži jedan veći fah, tri manja faha i jednu garderobnu šipku. Poseduje podesive nožice kako bi savrš..
0,00 RSD
Plakar sa tri krila i tri fioke, visine 236cm. Korpus elementa izradjen je od univera, debljine 18mm, u beloj boji sa teksturom drveta ili u drvo dekorima Jasen i Bukva, prema želji kupca. Pri izboru boje fronta, koji je takodje od univera, možete izabrati jednu od pet boja iz naše palete: Pesak, Ki..
0,00 RSD
Dvokrilni klizni plakar sa ogledalom na jednom krilu modernog dizajna i minimalističke forme.krila i bočne strane elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u atraktivnoj antracit boji;krila plakara imaju aplikaciju u drvodekoru Pacifik orah u visokom sjaju, oivičenu efektnim horizontalnim hromi..
0,00 RSD
Dvokrilni klizni plakar sa ogledalom na jednom krilu dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 182 x 224 x 61frontovi i bočne strane plakara lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji u kombinaciji sa elegantnim horizontalnim hromiranim lajsnama;integrisana ručica od elegantnog ..
0,00 RSD
Dimenzije (ŠxVxD): 100 x 224 x 56..
0,00 RSD
ELEGANCE LINE Ormar 180, pored prostranog skladišnog dela sadrži i 3 fioke ispod. Unutrašnjost je trodelna. Desni skladišni deo sadrži garderober šipku i namenjen je za odlaganje odeće, kaputa, jakni i sličnih odevnih predmeta, središnji deo takođe sadrži garderober šipku, kao i 3 fioke namenjen za ..
0,00 RSD
Garderober Fortuna soft F2POL je najprodavaniji garderober kolekcije FORTUNA. U pitanju je višenamenski ormar, modernog i elegantnog dizajna, izrađen od oplemenjenog univera debljine 18mm. Unutrašnjost ormara je bele boje, na vrhu se nalazi polica. Ispod police, u jednom delu nalazi se garderober ši..
0,00 RSD
Garderoberi GD 240 zbog svoje širine od 240cm pružaju dovoljno prostora za odlaganje sve vaše garderobe. Izrađeni su od oplemenjenog univera debljine 18 mm sa aluminijumskim vođicama i rukohvatima. Unutar garderobera pored poprečnih polica nalazi se i garderober šipka o koju možete kačiti kako džemp..
0,00 RSD
KINDER – Plakar ZEVS izrađen je od univera debljine 18mm i svojim dizajnom prilagođen je odlaganju garderobe. Dodatne fioke omogućavaju bolju iskorišćenost skladišnog prostora.Širina (cm): 118Dubina (cm): 61Visina (cm): 203Materijal korpusa: UniverMaterijal fronta: UniverDezen: Kinder – Premium hras..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)