Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Fiokar sa četiri prostrane fioke dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 110 x 45frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close mehanizam omogućuje tiho zatvaranje fioka, što pruža d..
0,00 RSD
Krevet snažnog volumena sa tapaciranim uzglavljem dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 120 x 213konstrukcija kreveta lakirana UV lakom u visokom sjaju;eko koža tapaciranog uzglavlja koja se idealno uklapa sa bojom nameštaja;sastav eko kože je vodootporan i omogućuje lakše odstranj..
0,00 RSD
Noćni stočić sa dve fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 45 X 43 X 40frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close mehanizam omogućuje tiho zatvaranje fioka, što pruža dodatnu ugodnost pri stalnoj upotrebi;me..
0,00 RSD
Dvokrilni klizni plakar sa ogledalom na jednom krilu dizajnirane geometrijske forme.Dimenzije (ŠxVxD): 182 x 224 x 61frontovi i bočne strane plakara lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji u kombinaciji sa elegantnim horizontalnim hromiranim lajsnama;integrisana ručica od elegantnog ..
0,00 RSD
Komoda sa jednim krilom, koje je uvek sa leve strane elementa i tri fioke.Dimenzije (ŠxVxD): 107 x 85 x 45frontovi, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u toploj bež boji;unutrašnji delovi korpusa su u beloj boji;soft-close šarke omogućuju tiho zatvaranje krila, što p..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)