Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Klub sto modernog dizajna za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa jednom fiokom i jednom otvorenom policom.Dimenzije (ŠxVxD): 110 x 51 x 67front fioke je od medijapana u bež bojikorpus od univera je u drvo-dekoru Aida orah u kombinaciji sa bež bojom u visokom sjajusto ima točkiće za lakše manipulisanj..
0,00 RSD
Komoda za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa tri krila sa staklom. Dizajn, toplina materijala i savremena elegancija savršeno opisuju ovaj komad nameštaja.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 88 x 40front elementa je od medijapana u bež boji, u kombinaciji sa kaljenim staklomkorpus je od univera u drvo-dekoru A..
0,00 RSD
TV sto za dnevnu sobu, iz kolekcije NICA, sa tri fioke, tri otvorene police i LED osvetljenjem. Opremite vašu dnevnu sobu nameštajem modernog dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 48 x 50front je izrađen od medijapana u bež bojikorpus je izrađen od univera u drvo-dekoru Aida orah, u kombinaciji sa kaljen..
0,00 RSD
Viseća polica iz kolekcije NICA izrađena je u kombinaciji medijapana visokog sjaja bež boje, univera u drvo-dekoru Aida orah i kaljenog staklaDimenzije (ŠxVxD): 140 x 34 x 21element je opremljen potrebnim okovom za kačenjeelement u kombinaciji drvo dekora Aida orah i bež bojefah od kaljenog stakla d..
0,00 RSD
Vitrina iz kolekcije NICA za dnevnu sobu sa jednim krilom sa staklom, namenjena je onima koji vole da prostoru za odmor i uživanje daju poseban pečat.Dimenzije (ŠxVxD): 65 x 185 x 40front je izrađen od medijapana u bež boji u kombinaciji sa kaljenim staklom debljine 4 mmkorpus je izrađen od univera ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)