Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Cipelarnik za predsoblje iz kolekcije AZUR sa dva krila i jednom fiokom, funkcionalnog i modernog dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 68 x 98 x 35front krila i korpus elementa su izrađeni od univera u drvo-dekoru bele bojefront fioke, plafon i pod elementa su od univera u drvo-dekoru Tamna Nebraskasoft-close..
0,00 RSD
Predsoblje AZUR - JELA Čiviluk AZURČiviluk za predsoblje iz kolekcije AZUR sa pet kačilica za garderobu, jednom dekorativnom garderobnom šipkom i policom.Dimenzije (ŠxVxD): 50 x 142 x 27ovaj element nameštaja je od univera u kombinaciji bele boje i drvo-dekora Tamna nebraskačiviluk poseduje i dekora..
0,00 RSD
Komoda za predsoblje iz kolekcije AZUR sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sedenje.Dimenzije (ŠxVxD): 50 x 47 x 35front i korpus elementa su izrađeni od univera u belom drvo-dekorudeo fronta, plafon i pod vitrine izrađeni su u drvo-dekoru Tamna Nebraskasoft-close šarke omogućuju tiho zatvaran..
0,00 RSD
Ogledalo za predsoblje iz kolekcije AZUR na podlozi od univera u dekoru Tamna nebraskaDimenzije (ŠxVxD): 68 x 78 x 2ogledalo je opremljenom potrebnim okovom za kačenjepodloga ogledala od univera debljine 18 mm u drvo-dekoru Tamna Nebraskaokov za kačenje ogledala..
0,00 RSD
Funkcionalana vitrina za predsoblje, iz kolekcije AZUR, sa dva krila, koja će vaš dom učiniti prijatnim i uređenim prostorom.Dimenzije (ŠxVxD): 68 x 189 x 35front i korpus elementa su izrađeni od univera u belom drvo-dekorudeo fronta, plafon i pod vitrine izrađeni su u drvo-dekoru Tamna Nebraskasoft..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)