Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Klub sto za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, u kristalno beloj boji sa frontovima fioke u drvo-dekoru Pacifik orah. Ovaj komad nameštaja uneće duh 60-ih godina u vašu dnevnu sobu.Dimenzije (ŠxVxD): 111 x 43 x 60svi vidni delovi elementa lakirani su UV lakom u visokom sjajuotvaranje fioke je olakšano ..
0,00 RSD
Komoda iz kolekcije VIDA, sa dva krila u kristalno beloj boji i tri fioke u drvo-dekoru Pacifik orah, dizajnirana je u stilu 60-tih godina. Ova komoda namenjena je ljubitelima nameštaja retro dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 78 x 47frontovi su lakirani UV lakom u visokom sjaju u kristalno beloj boji..
0,00 RSD
TV sto za dnevnu sobu, sa dva krila i dve fioke, iz kolekcije nameštaja VIDA.Dimenzije (ŠxVxD): 180 x 58 x 47krila, bočne strane i plafon elementa lakirani su UV lakom u visokom sjaju, u kristalno beloj bojifrontovi fioka su u drvo-dekoru Pacifik orah, lakirani UV lakom u visokom sjajuunutrašnji del..
0,00 RSD
Viseća polica za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, lakirana UV lakom u kristalno beloj boji, sa aplikacijom u drvo-dekoru Pacifik orah u visokom sjaju. Ovaj komad nameštaja namenjen je ljubiteljima retro dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 140 x 32 x 22..
0,00 RSD
Vitrina za dnevnu sobu, iz kolekcije VIDA, sa jednim krilom sa stopsol staklom, lakirana najnovijom tehnologijom UV lakiranja. Ovaj komad nameštaja namenjen je ljubiteljima retro dizajna.Dimenzije (ŠxVxD): 64 x 195 x 40front vitrine lakiran je UV lakom u visokom sjaju u kristalno beloj boji sa aplik..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)