Meni
Korpa

MSM 318 - Salon nameštaja

Viseći kuhinjski element sa jednim staklenim podiznim krilom i jednim fahom, širine 90 cm.Dimenzije (ŠxVxD): 90x55x32 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektomkorpus elementa izrađen od univera, u belom drvo-dekoruelement ima dekorativno kaljeno pe..
0,00 RSD
Viseći kuhinjski element sa dva krila i dva faha, širine 80 cm.Dimenzije (ŠxVxD): 80x72x32 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektomkorpus elementa izrađen od univera, u belom drvo-dekorudubina elementa je 32 cmsoft-close šarke, dva faha i šina za ..
0,00 RSD
Kombinovani kuhinjski element za ugradnu rernu i mikrotalasnu pećnicu sa dva krila, širine 60 cm.Dimenzije (ŠxVxD): 60x235x60 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektom,korpus elementa izrađen od univera, u dekoru po izboru iz ponuđene palete ili la..
0,00 RSD
Radni kuhinjski element sa četiri metal-box fioke sa punim izvlačenjem, čija je nosivost do 30 kilograma, širine 45 cm.Dimenzije (ŠxVxD): 45 x 88 x 60 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektomkorpus u drvo-dekoru bele bojekorpus metal-box fioke izr..
0,00 RSD
Radni kuhinjski element za ugradnu sudomašinu sa vidnom komadnom tablom, širine 60 cm.Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 88 x 60 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektomu cenu elementa uračunate su sokla i radna pločamogućnost izbora dekora radne ploče deblj..
0,00 RSD
Radni kuhinjski element sa dve fioke sa punim izvlačenjem, širine 90 cm. Ugradnjom ovog elementa omogućuje se maksimalno iskorišćenje prostora ispod sudopere. Jedna fioka sadrži hromiranu žičanu korpu čiji je oblik prilagođen sifonu sudopere, a druga je metal-box fioka nosivosti do 30 kg.Dimenzije (..
0,00 RSD
Radni ugaoni kuhinjski element sa dva krila i jednim fahom.Dimenzije (ŠxVxD): 94x88x94 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektomkorpus elementa izrađen od univera, u belom drvo-dekoru i kantovan je sa zadnje straneu cenu elementa uračunate su podes..
0,00 RSD
Viseći ugaoni kuhinjski element sa dva krila i dva faha.Dimenzije (ŠxVxD): 64x91x64 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektomkorpus elementa izrađen od univera, u belom drvo-dekorudubina elementa je 32 cmsoft-close šarke, dva faha i šina za postavl..
0,00 RSD
Viseći kuhinjski element sa jednim krilom i dva faha, predviđen za postavljanje standardnog niskog ugradnog aspiratora.Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 87 x 32 cmfront je od profilisanog medijapana lakiran UV lakom u grafit ili beloj boji sa mat efektomkorpus elementa izrađen od univera, u belom drvo-dekorud..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)